Successos

CRIM

Un jove de 15 anys mor després de ser apunyalat a Lloret

El succés va tenir lloc al carrer del Torrentó del municipi, a l'altura del número 5, on el menor va caure ferit després de ser agredit amb arma blanca

Sembla que el noi hauria estat involucrat en una baralla amb altres persones

Un jove veí de Lloret de Mar de 15 anys d'edat va morir la matinada d'ahir després de ser apunyalat al carrer del Torrentó del municipi. El jove, fill de pares britànics que resideixen al municipi, on regenten un bar, va patir ferides al tòrax. Va ser traslladat en una ambulància del sistema d'emergències mèdiques a l'hospital de Blanes, on va morir hores després.

El fatal succés es va produir al voltant de les quatre de la matinada. El vigilant d'un hotel de Lloret, situat al davant d'on van tenir lloc els fets, va alertar la policia. El noi estava ferit enmig d'un bassal de sang a la cantonada del carrer del Torrentó amb l'entrada d'un pàrquing, a l'altura del número 5 del carrer. A uns vint metres d'aquest lloc, just a la cantonada amb el carrer Sant Pere, hi havia també sang al terra, que se suposa era de la víctima. La policia va acordonar la part del carrer on van tenir lloc els fets, però al voltant de les onze del matí el carrer ja havia recuperar la normalitat, sense cap indici del que hi havia passat.

L'àrea territorial d'investigació de la regió policial de Girona s'ha fet càrrec del cas. Les primeres hipòtesis apunten que el noi hauria estat implicat en una baralla amb altres joves. De moment, la policia no ha fet cap detenció en relació amb el cas. Avui es preveu que els metges forenses facin l'autòpsia al cos, el que ajudarà en la investigació del cas. El jutge de guàrdia ha decretat el secret del sumari.

Zona comercial

El carrer del Torrentó està situat al centre comercial del municipi, no gaire lluny de la zona d'oci. Els comerciants del carrer eren molt reticents a fer declaracions sobre la seguretat. Amb tot, alguns van manifestar que les baralles i els aldarulls en alguns carrers cèntrics i en zones d'oci, sobretot durant l'estiu, són molt habituals i que per a ells això no és una cosa nova. Altres van indicar que sovint hi ha grups de persones, sobretot els caps de setmana, que fàcilment són protagonistes de baralles al municipi.

L'alcalde de la població, Romà Codina, no va poder ser localitzat ahir per aquest diari i el regidor de Turisme, Jordi Orobitg, va ajornar a avui una possible declaració institucional sobre el cas i la situació que viu el municipi.

Per la seva banda, el cap del principal grup de l'oposició, Marc Fuertes, va expressar el condol a la família a través d'un comunicat i va remarcar la reunió que va convocar per al passat dia 6 amb les forces de seguretat per tractar de la problemàtica que viu el municipi. Fuertes va manifestar també que per a avui s'ha previst, amb caràcter d'urgència, una reunió amb els portaveus de tots els grups polítics per tractar del tema.

El crim de l'armari

Lloret de Mar ja va viure un cas d'un altre crim molt recent. Va ser el juny passat quan el cos d'un home de 62 anys, Carlos Soriano Giménez, va ser trobat mort, embolicat amb un estora i entaforat en un armari d'un pis que havia llogat. El cadàver es va descobrir per la forta pudor que sentien els veïns, que feia dies que no veien l'home que s'estava al pis ni el seu fill. Les investigacions donen com a sospitós del cas el fill de la víctima, Carlos Soriano Marco, que té nombrosos antecedents policials i havia viscut a Barcelona i
les illes Canàries. Tot indica que Soriano Marco hauria abandonat Lloret immediatament després del crim. Només feia uns dos mesos que pare i fill havien llogat el pis on va ser trobat el cadàver.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.