Els Mossos d'Esquadra inicien una campanya de prevenció en benzineres de les Terres de l'Ebre

Els efectius dels Mossos d'Esquadra de la regió policial de les Terres de l'Ebre inicien avui un pla d'acció orientat a prevenir la comissió de furts, estafes, robatoris amb força o robatoris amb violència i intimidació a les benzineres de la zona. Així mateix, alguns dels altres objectius que preveu aquesta acció són la reducció de la possible victimització i l'augment de la percepció de seguretat en l'àmbit comercial d'aquest sector. Per aconseguir-ho, s'ha establert que els agents de les oficines de relació amb la comunitat (ORC) de les diferents àrees bàsiques policials (ABP) facin tot un seguit de visites a les gasolineres, de tal manera que s'estableixi una via de comunicació àgil i eficient, i que els canals d'informació siguin bidireccionals. Aquests contactes, a més, també serviran per exposar diverses mesures de seguretat específica per a aquest tipus de comerços.

D'altra banda, cal destacar que el pla d'acció de benzineres (PAB) inclou la possibilitat de denunciar determinats tipus de delictes o faltes (com ara furts i estafes) mitjançant el lliurament de la denúncia manuscrita, la qual cosa permet reduir el temps d'espera i atenció. De manera prèvia, durant la campanya s'han fet tot un seguit de reunions explicatives amb l'associació d'estacions de servei de les Terres de l'Ebre, així com amb els propietaris de les benzineres. Amb tot, la campanya s'allargarà fins al 30 de juny, tot i que es repetirà cada trimestre durant tot l'any 2009.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.