Nuvis entre flames

Els bombers, més que no pas els nuvis, seran els protagonistes de les fotos del casament de la Conxita i en Josep, una parella de Salt que ahir celebrava la boda al càmping Les Patotxes i que van haver de fugir corrents cap a Palafrugell, quan la megafonia va advertir-los que calia marxar com més aviat millor. La Conxita i en Josep són campistes, i van decidir fer el casament al càmping i fer-hi un «àpat de luxe» a base de tastets diversos que van preparar entre tots: nuvis, convidats i responsables del càmping. «Estàvem a punt d'obrir regals quan em vaig girar i vaig veure fum i començar a sentir pudor; ja teníem les flames allà mateix», recorda la núvia, que a més de celebrar el seu enllaç amb l'home amb qui conviu des de fa 17 anys, ahir també celebrava el seu aniversari. «Tinc una gana que em moro», exclamava, sense perdre el bon humor, des de Palafrugell, quan ja feia unes tres hores que els havien desallotjat i recordant les delícies del menjar que havien quedat sobre la taula. «Els convidats, rai (n'hi havia un centenar), ells ja havien menjat, però, ja se sap, els nuvis sempre arriben més tard i jo no havia tastat pràcticament res», recordava la Conxita. «Quan tornem, el gats ja s'ho hauran cruspit tot!», exclamava. Tot, però, ho vivia com «una aventura» contra la qual havien comprovat que els bombers i el personal del càmping havien actuat molt bé. El pitjor: «No trobava la meva mare. No sabia on era. Però al final ja la vaig trobar i a ningú no li va passar res.»

En Josep i la Conxita no van ser els únics nuvis que ahir van tenir un casament accidentat. Uns altres nuvis que juntament amb el seu seguici de convidats es dirigien a fer l'àpat que tenien concertat al Mas Salvi es van trobar amb els accessos tallats per culpa de l'incendi. La policia es va avenir a fer les comprovacions per assegurar que no hi havia perill per accedir fins al restaurant on havia de tenir lloc el convit i, amb una mica de retard, aquests nuvis van poder gaudir del banquet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.