Els Mossos controlen 600 conductors en un dispositiu en sis carreteres de l'Ebre

Els agents dels Mossos d'Esquadra de l'àrea regional de trànsit (ART) van dur a terme dissabte a la matinada un dispositiu especial de control d'alcoholèmia i de substàncies estupefaents que es va desenvolupar de manera simultània a sis carreteres de les Terres de l'Ebre. Durant l'actuació policial, els efectius van sotmetre a les proves 600 conductors, dels quals 54 van donar un resultat positiu. D'aquests darrers, a 9 se'ls va imputar un delicte contra la seguretat en el trànsit pel fet de circular amb una taxa d'alcohol superior als 0,60 mil·ligrams per litre d'aire expirat; a 12 se'ls va detectar que conduïen sota els efectes de les drogues, i a un també se li va imputar un delicte contra la seguretat en el trànsit perquè portar el vehicle sense haver obtingut mai el permís de conduir.

El dispositiu es va realitzar per part de l'ART, amb la col·laboració dels membres de l'àrea regional de recursos operatius (ARRO) i de les àrees bàsiques policials del Baix Ebre i el Montsià, així com de les policies locals de l'Ametlla de Mar, l'Ampolla, Amposta i Sant Carles de la Ràpita. Els controls, que es van allargar fins a les sis de la matinada, es van instal·lar a les vies d'entrada i sortida de les poblacions on hi ha les principals zones d'oci nocturn de les Terres de l'Ebre. Es van fer, en concret, a l'N-340 i la TV-3401, a l'Ampolla; a la TV-3025, a l'Ametlla de Mar; a la TV-3454 i a la C-12, a Amposta; i a l'N-340a, a Sant Carles de la Ràpita. Amb tot, està previst que l'ART de les Terres de l'Ebre repeteixi el dispositiu amb regularitat durant tot l'estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.