Acomiaden a Reus, Almatret i la Pobla de Segur tres dels bombers morts en l'extinció de l'incendi

Els familiars, companys i amics van acomiadar-se ahir de tres dels bombers morts dimarts en l'extinció de l'incendi dels Ports, David Duaigües, Jaume Arpa i i Jordi Moré. El funeral per al quart bomber víctima del foc, Ramon Espinet, se celebrarà avui a Palau d'Anglesola (Pla d'Urgell), el seu poble natal. Jaume Arpa, que era de l'Ametlla de Merola, a Lleida, però que estava destinat com a caporal al parc de bombers d'Ascó, va ser incinerat al tanatori de Reus en la més estricta intimitat per desig exprés de la família. El bisbe de Lleida va ser l'encarregat d'oficiar el funeral multitudinari de David Duaigües a Almatret, on sis membres del cos de bombers van traslladar el fèretre a les espatlles. També multitudinari va ser el funeral per al bomber Jordi Moré a la Pobla de Segur, al qual van assistir 2.000 persones. De fet, l'allau de gent que va voler dir l'últim adéu a Moré va obligar a tallar durant l'hora i mitja de cerimònia l'N-260 al seu pas pel centre de la Pobla. Els parcs de bombers, a més, també van voler homenatjar ahir els quatre companys morts amb un minut de silenci.

L'estat dels dos membres del cos que van quedar ferits també dimarts per les flames de l'incendi d'Horta de Sant Joan i que van ser ingressats a la unitat de cremats de l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona continua sent molt greu. Un està en una situació crítica, amb insuficiència renal i respiratòria, mentre que l'altre, amb cremades al 75% del cos, es manté amb estabilització respiratòria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.