Successos

Ha estat hospitalitzat el sisè vaguista de fam d'Alfafar

Després de 20 dies sense menjar, Toni Valero ha estat atés amb greus descompensacions de sucre, hidratació i ritme cardíac

Ahir diumenge 20 d'octubre sobre les 12 del migdia, era hospitalitzat Toni Valero, després de 20 dies sense menjar. Anteriorment ho havia estat Maria José, Luz Elena, Mara i Fernando.

El passat dijous, Joan, després de 17 dies sense ingerir cap tipus d'aliment, patia un desmai i tot i haver-li recomanat l'hospitalització, aquest es va negar a rebre tractament mèdic. Continuà en vaga de fam fins que diumenge Toni Valero va passar per un episodi semblant.

Així les coses, els darrers dos vaguistes mantenen la convicció de continuar amb la protesta malgrat el risc que corren les seues vides i ho pensen mantenir fins que s'hi negocie una solució satisfactòria al conflicte generat per l'alcalde d'Alfafar i la decretada dictada contra la continuïtat del conveni amb la cooperativa del Parque.

Ahir diumenge tenia lloc la Jornada de Convivència entre diverses associacions, grups i entitats ciutadanes del Barri Orba en solidaritat amb els vaguistes. Un temps de contacte social on es van desenvolupar diversos tallers per als més menuts i on la policia local va comminar a silenciar la megafonia amb el pretext que a l'església parroquial s'hi celebrava la missa dominical.

El proper dijous 24 d'octubre, data en que es compliran 24 dies sense menjar els dos darrers vaguistes, es plantejarà una concentració a les 19.30 hores a les portes de l'Ajuntament d'Alfafar en solidaritat amb els vaguistes i la Cooperativa Social del Parque.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.