Successos

societat

successos

Investiguen la mort d'un home a Camallera

Va ser trobat al costat del cotxe davant de la casa i el jutjat demana proves

El jutjat de Figueres està investigant el cas de la mort de Ferran Boneu Bonet, un cirurgià maxil·lofacial de la Fundació Hospital Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet, que va ser trobat mort el darrer cap de setmana de maig davant de la seva casa de segona residència, a la urbanització de Lluena, a Camallera. El jutjat no ha autoritzat els familiars de Boneu, que resideixen a Lleida, a fer els funerals fins que no arribin els resultats de les anàlisis toxicològiques que ha encarregat per aclarir les causes de la mort i descartar del tot que no hi hagi hagut cap intervenció criminal.

Va ser un amic de la víctima, que intentava contactar amb ell i a les trucades del qual no responia, que va trobar-lo mort quan va decidir anar a casa seva. L'home va ser trobat estirat de bocaterrosa a terra, al costat del cotxe, que tenia el motor engegat. La víctima tenia un cop al cap i al costat s'hi va trobar una sabata. La investigació va quedar a càrrec de la unitat d'investigació (UI) de la comissaria dels Mossos de Roses, que a priori no van detectar indicis evidents de criminalitat, però el jutjat que instrueix la causa se'n vol assegurar i manté el cos de Boneu al dipòsit de cadàvers de l'Institut de Medicina Legal de Girona, fins que no es rebin els resultats de les anàlisis de mostres que han estat enviades a toxicologia.

Tot i que no s'han autoritzat els funerals, companys de feina de Ferran Boneu a la Fundació Hospital Esperit Sant i la Societat Catalano-Balear de cirurgia maxil·lofacial han inserit esqueles als diaris i recordatoris als serveis funerals en línia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia