Successos

Detingut un jove com a presumpte autor de l'incendi de Bolbait

L'home de 25 anys hauria botat foc de forma intencionada a unes canyes i patiria algun trastorn mental

La Generalitat demana ajuda al govern espanyol davant dos nous incendis a València

La Guàrdia Civil ha detingut a un jove d'uns 25 anys d'edat com a presumpte autor de l'incendi originat ahir en el terme municipal de Bolbait (la Canal de Navarrés), un foc que pel que sembla va provocar de forma intencionada amb la crema d'unes canyes. Segons fonts de la investigació, el jove, resident a Bolbait i que podria patir algun trastorn mental, es troba actualment declarant en la caserna de la Guàrdia Civil de Xàtiva (la Costera).

Les tasques d'extinció de l'incendi, que es va iniciar sobre les 20.00 hores d'ahir i que afecta a sis municipis de la comarca , poden veure's dificultades pels vents de ponent, de nivell 3, que bufen avui al País Valencià. En els treballs d'extinció intervenen un dispositiu amb 229 efectius de la Unitat Militar d'Emergències (UME), que compten amb el suport de 64 vehicles.

D'altra banda, la Generalitat ha demanat al Ministeri d'Agricultura i Medi ambient dos hidroavions i una brigada d'extinció per a ajudar a extingir l'incendi forestal declarat aquesta vesprada a Terrateig, i altres dos hidroavions i un helicòpter per a un altre a Carcaixent, tots dosa la demarcació de València.

Segons informa el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat, s'ha mobilitzat un mitjà aeri després de declarar-se un incendi forestal en el terme municipal de Terrateig, la Vall d'Albaida) i la Generalitat ha sol·licitat la intervenció del Ministeri amb la incorporació de dos hidroavions i una brigada d'extinció.

També s'han requerit aquesta vesprada al Ministeri dos hidroavions i un helicòpter perquè se sumen als treballs d'extinció de l'incendi forestal declarat també aquesta vesprada en el municipi de Carcaixent, per al qual s'han mobilitzat ja una brigada de la Generalitat, una autobomba, un mitjà aeri i un vehicle de bombers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]