Administracions

Deltebre destina a inversions 7,2 milions del pressupost del 2010

El ple de l'Ajuntament de Deltebre ha pogut aprovar aquesta setmana el pressupost municipal per al 2010, finalment amb els vots d'ERC i del regidor independent Jordi Casanova. CiU, el PP i el PSC hi van votar en contra. Segons el govern de Gervasi Aspa, es tracta d'un pressupost de «contenció» quant a la despesa corrent, però que ha volgut mantenir la qualitat dels serveis i l'esforç inversor, «sense apujar impostos». De fet, el capítol d'inversions supera els 7,7 milions d'euros, i representa el 45% del pressupost, «tot i la crisi». A més, el 40% de les inversions són finançades per altres administracions, «una xifra històrica mai assolida a l'Ajuntament de Deltebre». A banda, l'execució de les obres previstes permetrà crear uns dos-cents llocs de treball.

Una de les principals inversions és el nou centre de tecnificació de piragua, a les actuals instal·lacions de l'AE Xino-Xano. Les obres de renovació i dinamització del centre comercial de Deltebre rebran 1,7 milions. Quant a la millora de carrers, destaca la primera fase d'arranjament de la urbanització de Riumar (2,3 milions). De fet, una de les crítiques de CiU al pressupost és la falta d'una dotació econòmica específica per a Riumar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.