Administracions

La Diputació destinarà 10 milions als consells comarcals fins el 2027

La junta de govern aprova la dotació per ajudar-los a encarar els reptes actuals

La Junta de Govern de la Diputació de Barcelona ha aprovat destinar 10 milions d’euros als consells comarcals fins el 2027 amb l’objectiu que aquests puguin “encarar els reptes i les dificultats actuals”, segons l’organisme. La dotació es repartirà a raó de 2,5 milions d’euros anuals en el període 2024-2027. S’ha decidit un topall mínim de 90.909,09 euros per consell comarcal i una distribució segons el nombre de municipis, de la superfície, de la població i de la taxa d’atur comarcal de cada consell. Així, el consell comarcal d’Osona és el que rebrà un ajut més gran, de 1.170.099 euros, mentre que el menor correspondrà al consell comarcal del Moianès, 417.248 euros.

Aquest programa de suport consta de dues línies. La primera està destinada a finançar despesa corrent. Una segona preveu també la possibilitat de finançar despeses de nova inversió, de reforma, de reposició d’inversions i de despeses de caire financer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]