Xàtiva celebra la primera fira d'associacions de dones

L'Albereda Jaume I de Xàtiva, alberga fins les 19 hores de dissabte 7 de novembre, la Fira d'Associacions de Dones, emmarcada dins el Pla Municipal de polítiques d'igualtat dissenyat pel consistori presidit per Alfons Rus.

Aquesta primera fira organitzada per la Regidoria de la Dona i la Fundació de la Solidaritat i el Voluntariat, té com a objectiu, impulsar l'associacionisme en general i el relacionat amb el segment de la dona en particular.

Aquesta iniciativa ha estat possible, gràcies a la gran quantitat d'associacions de dones existents a la ciutat més poblada de la comarca de la Costera, així com d'altre signe social, cultural i econòmic, que configura l'entramat associatiu de la vila.

De fet, en aquesta fira participen 13 associacions de Xàtiva que ofereixen cultura, tradicions, arrels, gastronomia, solidaritat, salut, participació, voluntariat, educació, art, valors, teatre, animals, joventut i esport. Durant tota la jornada hi haurà diversos tallers adreçats als visitants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.