Quatre hores per entrar al port de Palamós

Per decisió del capità, i a causa del temporal de llevant, el vaixell de creuer Mein Schiff, el més gran que hi ha hagut mai a Palamós, de 263 metres d'eslora, amb un pes de 76.996 tones i 1.430 passatgers, va atracar ahir unes quatre hores més tard del previst al port, on feia la quarta i última escala de la temporada. Aquest fet va provocar que s'haguessin d'anul·lar les excursions en autocar previstes a Barcelona, però no pas a la demarcació de Girona, d'on van sortir set autobusos cap a diferents indrets.

El Mein Schiff va arribar cap a les nou del matí a Palamós, provinent de Palma, per fer-hi la darrera escala de la temporada. Però no va atracar fins a la una del migdia.

Ports de la Generalitat va comunicar ahir que el capità del vaixell va decidir ajornar l'entrada al port per «causes meteorològiques».

El capità va decidir retardar l'atracament en vista del mal estat de la mar, ja que hi havia un fort temporal de llevant que dificultava la maniobra d'entrada al port. Finalment, després de quatre hores restant fondejat a la badia, el creuer va atracar al port.

Això va provocar una certa angoixa entre els autocars programats per a les excursions i els camions amb subministrament de queviures. En atracar, els camions van poder descarregar, però no tots els autocars van poder sortir. Només ho van fer set, els que tenien previstes excursions a Girona, Figueres, Pals i Tossa de Mar. A les vuit del vespre, com estava programat, el Mein Schiff va sortir en direcció a Marsella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Retards de més de mitja hora a la R11 per una avaria entre Girona i Sant Miquel de Fluvià

girona
salut

L’Hospital de Mataró canvia els uniformes quirúrgics per uns més sostenibles

mataró

Les fires del 1 de Maig omplen de gent els carrers de Figueres malgrat l'amenaça de pluja

figueres

El TSJC reconeix la bulímia com una malaltia incapacitant

girona
urbanisme

Alella tira endavant el projecte per urbanitzar la Serreta i El Pla

alella
mobilitat

Mataró comença demà a multar a l’illa de vianants del centre

Mataró
indonèsia

Les autoritats es preparen per fer front a l’erupció del volcà Ruang

barcelona
LA CRÒNICA

Les mestres que fan collir pedres

CRÒNICA

Defensors davant la burocràcia