Una nova rotonda millorarà l'accés a la Fatarella des de les Camposines

La Diputació de Tarragona ha aprovat el projecte per construir una rotonda a l'accés a la població de la Fatarella per la carretera TV-7331. Aquesta actuació, amb un pressupost de contractació superior als 438.500 euros, suposarà una important millora per a la seguretat del trànsit rodat, ja que la rotonda ordenarà l'entrada a la població dels vehicles procedents de les Camposines, i també dels que provenen de la Fatarella en direcció a Ascó.

Les obres es duran a terme en el punt quilomètric 0,5 de la TV-7331 i consistiran en la construcció d'una rotonda de 40 metres de diàmetre exterior, amb una calçada anular de vuit metres de calçada i un paviment de 12 centímetres de gruix de mescla bituminosa en calent sobre una capa de base de 40 centímetres de gruix de Tot-u. Per al drenatge de la nova rotonda s'ha previst una cuneta formigonada i un col·lector a la zona del pla parcial de la Bassa. Les obres en aquest punt de la TV-7331 es completaran amb l'enllumenat i les plantacions amb reg per degoteig a l'interior de la rotonda, i la corresponent senyalització horitzontal i vertical.

Obres entre Horta i Bot

D'altra banda, la Generalitat ha tret a concurs el contracte de serveis per redactar el projecte del reforçament del ferm i d'altres obres complementàries de l'itinerari entre Horta de Sant Joan i Bot, a les carreteres T-334, TV-3301 i la mateixa travessera de Bot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Mor Joaquim Vich Figa, propietari de l’antiga Destil·leries Gerunda

Societat

Mor el figuerenc i activista cultural Josep Maria Ortega

SOCIETAT

El ple de Girona enterra el projecte del centre Bloom

girona
irlanda del nord

Un tribunal anul·la parts de la reforma migratòria de Sunak

barcelona
transports

15 milions i dos mesos de talls per arreglar el robatori de coure

barcelona
societat

Detinguts tres homes que cultivaven més de 3.100 plantes de marihuana a Tivissa

Barcelona

Condemnen els membres d’una xarxa de prostitució a diverses penes presó

barcelona
infraestructures

Aigües de Mataró renova la xarxa de cinc carrers del barri de Cirera

Mataró
societat

Desconvocada la vaga de Nestlé després d’aconseguir millores al conveni

girona