Infraestructures

Bou capllaçat per reivindicar la variant

L'Aldea tallarà la travessia urbana de l'N-340 amb un acte taurí

Com ja va fer el 2008 per reclamar l'inici imminent de les obres de la variant, l'Ajuntament de l'Aldea tornarà a tallar la travessia urbana de l'N-340 amb la celebració d'un bou capllaçat. Se celebrarà divendres vinent, 13 d'agost, coincidint amb l'inici de la festa major del municipi. “Serà mesclar tradició i reivindicació”, va explicar ahir l'alcalde, Dani Andreu, que va confessar que encara no ha tingut cap notícia del Ministeri de Foment sobre la paralització de les obres de la variant. A més, Andreu va avançar que la setmana vinent se celebrarà un ple extraordinari en què tots els grups municipals consensuaran una moció de rebuig a l'aturada d'aquesta obra i reclamaran la represa dels treballs. A més, també establiran un calendari de mobilitzacions.

Suport de la Cambra

D'altra banda, el president de la Cambra de Comerç de Tortosa, José Luis Mora, va donar ahir total suport a l'Ajuntament de l'Aldea en totes les accions reivindicatives que emprenga si es confirma l'aturada de les obres. A més, també va demanar a Foment que rectifique i al govern que exigisca al govern estatal que no ature aquesta obra, i va aprofitar per tornar a reivindicar la gratuïtat dels peatges de l'AP-7 mentre l'Aldea no tinga variant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.