Infraestructures i serveis

Comencen les tasques de restabliment de les platges a Es Monestrí

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha iniciat les tasques de restabliment de les platges afectades pel temporal Nelson del darrer cap de setmana de març. Les feines han començat avui a la platja d’Es Monestrí, on durant un termini de tres setmanes es reconstruirà l’estructura de la part del passeig descalçada pel temporal i es reinstauraran serveis i instal·lacions (passarel·les, accessos, infraestructures), a més d’aportar sorra a la platja.

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni es farà càrrec dels costos de les actuacions, valorats en prop de 120.000 euros. Més endavant, a partir del dilluns 27 de maig, arrencaran les obres a la platja de Torre Valentina. En aquest cas la reparació, amb un cost d’uns 270.000 euros, serà finançada per la Dirección General de la Costa y el Mar. Consistirà a refer l’espai tal com estava, és a dir, recuperar principalment les zones enjardinades a tocar del passeig i també la platja perduda, gràcies a moviments de sorra. Tindran una durada d’unes tres setmanes.

El temporal Nelson es va sumar a la forta garbinada de principis de març i es van desgastar els escocells amb palmeres de la part de Torre Valentina. Finalment, van ser cinc els arbres que van caure. El mar, a més, va empassar-se la platja pràcticament d’un extrem a l’altre de Sant Antoni.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia