Estudien no tallar la rambla Cugat de Girona

L'Ajuntament i els responsables d'Adif s'han compromès a estudiar la possibilitat de fer la sortida d'emergència del TAV a la rambla Xavier Cugat sense tallar totalment la circulació. El compromís es va adquirir dimecres en una reunió que van mantenir els responsables municipals i els de les obres del TAV a petició dels comerciants. El col·lectiu està molt preocupat pels talls de trànsit que provocaran les obres i per com això pot repercutir directament en els seus negocis i temen que els passi com al sector del parc Central, on les obres han fet baixar un 60% els ingressos en algun cas.

En la mateixa reunió, els comerciants van demanar a l'Ajuntament la possibilitat que s'habilitin alguns aparcaments al barri per permetre als clients aparcar una estona mentre van als comerços. En aquesta línia, els botiguers del sector van posar sobre la taula la possibilitat de quedar exempts d'alguns impostos mentre durin les obres. La regidora de Mobilitat, Isabel Salamaña, va dir que les obres no començaran fins després de Fires i un cop s'hagin reunit amb veïns i comerciants. La voluntat és deixar almenys un sentit de circulació obert per evitar el tall de trànsit en els dos sentits. En l'actualitat, s'estan executant les obres del nou col·lector d'aigües pluvials, que estarà acabat abans de final d'any. Ahir, a més, Adif va començar a treure vegetació i a tancar part de l'espai dels antics barracons de dret, on s'ha de fer el nou arxiu, per posar-hi material i maquinària per a les obres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
urbanisme

Adjudicat per 1,2 milions el projecte d’ampliació de la Ronda Litoral a Zona Franca

barcelona
societat

Denuncien tocaments a un alumne per part d’un docent de la UdG

girona
GIRONA

Intervenen un miler d’ocells i quatre tortugues que es venien per internet

GIRONA
BLANES

Rescaten un motorista alemany que va caure per un barranc fent enduro

BLANES
infraestructures

Finalitzada la nova via verda al marge de la riera de Calonge

calonge i sant antoni
canvi climàtic

L’abril, l’onzè mes consecutiu amb temperatures extremes

barcelona

Nou pas endavant per a la millora de la carretera de la Ràpita a Poblenou del Delta

Amposta
RIPOLL

El Casal La Metxa denuncia que l’Ajuntament prohibeix la Festa Major Alternativa

RIPOLL
societat

Absolen l’alcalde per haver-se encarat a uns ocupes amb una destral

caldes de malavella