Tortosa construeix un nou aparcament a l'hospital de Jesús

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va presentar ahir l'inici de les obres d'un nou aparcament en superfície, amb 70 places, a l'hospital de la Santa Creu de Jesús. Aquesta actuació, que l'Ajuntament ha fet a través de la societat municipal Gesat, permetrà alliberar places de l'aparcament reservat al públic, que fins ara estava al límit de la seua capacitat. El projecte té un cost d'uns 105.000 euros, i la previsió és que puga entrar en servei durant la segona quinzena de novembre. El nou aparcament es complementa amb el pàrquing subterrani que es va construir conjuntament amb el nou accelerador lineal. L'alcalde va afegir que, al marge del nou pàrquing, també han instal·lat un nou túnel de rentat de cuina, com a primer pas de la reforma integral de la cuina del centre sociosanitari. La instal·lació del nou túnel de rentat, així com d'un aparell per rentar olles, ha tingut un pressupost d'uns 180.000 euros.

Bel va detallar les millores que s'han fet a l'hospital acompanyat pel vicepresident executiu del centre i president de Gesat, Pere Panisello, i per Enric Agustí, que és el director general de Ginsa (l'empresa gestora de Gesat). Segons l'alcalde, les obres a l'hospital eren una assignatura pendent del govern municipal, que se les havia fixat com a «prioritàries». Per la seua banda, Panisello va informar que l'hospital de la Santa Creu ha adquirit 24 nous monitors d'hemodiàlisi, que s'instal·laran durant un període de tres anys. Així, ara ja té 13 monitors nous, i entre 2010 i 2011 arribaran els altres 11. De fet, el director general de Ginsa va explicar que la unitat d'hemodiàlisi de l'hospital de Jesús és un servei de referència a l'Ebre, amb unes 16.000 sessions anuals. L'hospital de Jesús és el centre sociosanitari mes gran de Catalunya, amb uns 350 treballadors i 355 llits, que registren una ocupació mitjana del 96%. De fet, les estades són llargues i oscil·len entre els 90 i els 200 dies, ja que «és un centre de drenatge dels centres d'aguts».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
transports

Retards a tot Rodalies per una avaria, unes obres i més robatori de cable

barcelona
societat

Nova edició del Festival de Murals i Art Rural de Penelles

Penelles
La monarquia

El rei parla ‘baléà’

RESIDUS

Ultimàtum de la concessionària de Solius pel deute: diu que el 15 de maig plega

LLAGOSTERA / sANTA CRISTINA
ENDOGASTRONOMIA

Vins del Priorat i el Montsant, a la Fira del Vi de Falset i als cellers

FALSET
BANYOLES

Els veïns reclamen l’ús públic dels jardins del monestir

banyoles
OLOT

Un camió vessa la càrrega a l’avinguda Sant Jordi

OLOT
PALAMÓS

El jutge exculpa en part l’agent que instava a investigar la multa a un edil

PALAMÓS

Figueres lliura els premis de les Creus de maig 2024

FIGUERES