L'instal.lació d'Ikea, tema recurrent a Catalunya Nord

Les notícies sobre l'instal.lació d'un nou magatzem Ikea a Girona o la Jonquera en detriment de Perpinyà ha tornat gairebé un tema de societat a catalunya Nord. Si molts haurien preferit que la marca sueca s'instal.li a la capital nordcatalana, molts altres es conformarien amb la distància relativa del siti de La Jonquera, lloc habitual de compres dels nordcatalans.

Tres grups de Facebook tenen com tema l'establiment d'Ikea a Perpinyà amb unes 3000 persones inscrites com «amics» d'aquests grups. «Per estalviar aquelles anades i tornades a Montpeller» és també un lema que reivindica un d'aquests grups.

En molts fòrums de discussió d'internet (salut, decoració, infància) el tema d'Ikea a Perpinyà torna a ser el protagonista de moltes converses virtuals.

Ikea, que té actualment 26 magatzems oberts a l'Estat francès acaba d'obrir dos establiments a Avinyó i Reims. El magatzem nord o sud català serà una de les properes obertures.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.