Ryanair estudia posar només un lavabo als avions per guanyar més seients

El president de Ryanair, Michael O'Leary, va tornar a sorprendre ahir amb una altra proposta que se suma a les que de tant en tant va fent la companyia per reduir costos, ampliar capacitat dels avions i reduir les tarifes. En una roda de premsa que va fer a Madrid va manifestar com una possibilitat eliminar dos dels tres lavabos de què disposen actualment els avions de la companyia, i deixar-n'hi només un. Segons O'Leary, això permetria guanyar sis nous seients a l'aeronau, amb un efecte immediat que seria la reducció de tarifes en un 4%. Fa pocs mesos, Ryanair també va dir que estudiaria habilitar una zona de l'avió perquè els passatgers fessin tot el trajecte drets, també en la línia de guanyar espai per a més passatgers i poder rebaixar més les tarifes.

Converses amb el Prat

El president de Ryanair també va reconèixer que continuen les converses amb l'aeroport del Prat per posar-hi una base de la companyia. Aquesta operació seria «factible» segons O'Leary, ja que no veu cap problema en el fet de tenir tres bases tan properes: Girona, Reus i Barcelona. Com a exemple va posar els tres aeroports en els quals opera a Londres. A més, Ryanair espera obrir abans del gener del 2010 tres bases més a l'Estat espanyol –on fins a l'octubre ja ha portat 16 milions de viatgers–, seguint la política d'expansió de la companyia aèria irlandesa de baix cost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estats units

TikTok demanda als EUA per una llei que amenaça de vetar el seu ús al país

barcelona
SOCIETAT

Les empreses agrícoles no seran a les Fires de Maig per la crisi de la pagesia

Vilafranca del Penedès
SOCIETAT

3.000 productes falsificats comissats en comerços de Salou

SALOU

Girona destina prop de 3 milions a polítiques públiques

GIRONA
SERVEIS

Les escales de la Glòria obertes ahir pateixen aturades

BARCELONA

Onze centres educatius amb 715 alumnes netegen l’entorn natural

RUBÍ

Netegen la piscina de Vallparadís per arreglar les fuites del vas i repararan el paviment exterior

TERRASSA
Societat

L’Ajuntament posa punts d’informació sobre drogues a les Festes de Maig

BADALONA
TURISME

Bandera blava per a 95 platges i 23 ports catalans

BARCELONA