Tarragona duplicarà l'espai per a cursos de formació amb el que ara ocupa El Corte Inglés a Lletres

El dèficit d'espai que té actualment el servei municipal d'ocupació de Tarragona quedarà resolt durant el segon semestre de l'any, un cop recuperarà els quasi 1.000 m² que ha habilitat El Corte Inglés a la tercera planta de l'edifici de Lletres per formar els seus futurs treballadors. Ara mateix, l'àrea de l'Ajuntament destinada a la formació tan sols disposa de tres aules per donar classes: una que es destina al programa Sefed –en què s'aprenen oficis i que està situada a l'hotel d'entitats– i dues més a l'edifici del viver d'empreses, a la plaça de Sant Joan. Tot i que també es fan cursos als centres cívics, des del consistori ja es treballava amb previsió, i per això, ja s'havia pensat en la tercera planta de l'edifici de Lletres, que està cedida a El Corte Inglés. «Nosaltres encara no l'havíem de fer servir i ells en necessitaven un, però d'aquí a sis mesos tornarà ser del servei municipal d'ocupació», va explicar la regidora d'Empreses i d'Ocupació, Lola Herrera, que va reconèixer que ara mateix no tenen «espais massa dignes». D'aquesta manera, es passarà dels prop de 800 metres quadrats als quasi 2.000, tot i que el guany significatiu serà en aules, ja que n'hi haurà 16, i a més, amb les instal·lacions reformades i remodelades a punt per ser utilitzades.

Tarragona Impulsa

Aquest avenç també servirà per bastir el programa Tarragona impulsa, destinat no només a la formació i a l'ocupació, sinó també a l'emprenedoria i al suport a les petites i a les mitjanes empreses, i que es complementarà amb dues plantes més en una de les naus del complex de la Tabacalera. Un cop tot això esdevingui una realitat, tots els despatxos que hi ha a l'edifici del viver d'empreses es llogaran a empresaris joves.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Tornen les malalties victorianes

Londres

El romanticisme de l’espàrrec

Gavà
CRÒNICA

El futbol no s’acaba al minut 90

Olot

Un poemari que reflexiona sobre la vida i la poesia

Olot

Comença l’espectacle

Barcelona
VIDRERES

Tres grans illes de contenidors als accessos d’Aiguaviva Parc

VIDRERES
Equipaments

Reclamen a Collboni un casal d’avis als jardins de Pedralbes

Barcelona
Patrimoni

Jornades sobre el monestir de Sant Jeroni de la Vall d’Hebron

Barcelona
Urbanisme

Obre el primer tram d’un carril bici a la travessera de les Corts

Barcelona