Renfe reforça cinc TAV per cobrir la ruta entre Barcelona i Madrid

La companyia ferroviària Renfe va decidir reforçar ahir cinc combois del tren d'alta velocitat (TAV) entre Barcelona i Madrid en saber-se, a primera hora de la tarda, la decisió de les autoritats espanyoles de tancar l'espai aeri de l'aeroport del Prat en vista de l'avançament cap al sud del núvol de cendra del volcà islandès. La companyia va decidir afegir en el trajecte entre la capital catalana i l'espanyola 2.400 places més per al dia per mitjà del reforçament dels combois amb doble composició de vagons.

Així ho va fer en el cas de quatre trens amb origen a l'estació madrilenya d'Atocha i un amb origen a l'estació de Sants. No es van reforçar els trens a altres destinacions espanyoles perquè els caps de setmana ja ho estan, tot i que Renfe va confirmar que anaven plens. Pel que fa a l'estació de Sants, Adif confirma que es van redistribuir les finestretes de venda anticipada per atendre l'afluència de passatgers que buscaven un mitjà alternatiu per sortir de Barcelona, tot i que no es van produir col·lapses a l'estació central barcelonina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.