Serveis

serveis

L'operació d'Aigües de Banyoles rep 38 al·legacions

565 signatures fan costat a l'al·legació de la plataforma contrària als canvis

El canvi de gestió de la distribució de l'aigua potable de Banyoles, aprovat inicialment per l'Ajuntament, ha rebut 38 al·legacions d'entitats i particulars. Una d'aquestes al·legacions –la presentada per la plataforma contrària a la modificació– té el suport de 565 signatures. El consistori preveia aprovar de manera definitiva l'operació en el ple ordinari d'aquest mes –celebrat dilluns– però, atès els pocs dies que tenia per resoldre les al·legacions, ho va ajornar sense concretar en quin plenari entrarà la proposta. És possible que la documentació encara no estigui enllestida per arribar a temps en el proper ple, a final de gener, segons han indicat fonts de l'Ajuntament.

Negociacions

L'equip de govern (CiU i PSC) s'ha compromès a estudiar el pla alternatiu de la nova gestió de l'aigua, que havia proposat ICV, a l'oposició. Això va fer que la regidora ecosocialista retirés una moció sobre aquest tema, que s'hauria hagut de debatre en el ple de dilluns.

El canvi de gestió pretès per l'equip de govern, plasmat en un conveni que estaria vigent fins al 2050, implica, entre altres aspectes, que Aigües de Banyoles passés a ser una empresa mixta, amb la participació de l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Tornen les malalties victorianes

Londres

El romanticisme de l’espàrrec

Gavà
CRÒNICA

El futbol no s’acaba al minut 90

Olot

Un poemari que reflexiona sobre la vida i la poesia

Olot

Comença l’espectacle

Barcelona
VIDRERES

Tres grans illes de contenidors als accessos d’Aiguaviva Parc

VIDRERES
Equipaments

Reclamen a Collboni un casal d’avis als jardins de Pedralbes

Barcelona
Patrimoni

Jornades sobre el monestir de Sant Jeroni de la Vall d’Hebron

Barcelona
Urbanisme

Obre el primer tram d’un carril bici a la travessera de les Corts

Barcelona