Tortosa tindrà un aparcament de 130 places al Temple al setembre

El barri del Temple incrementarà a curt termini el nombre de places d'aparcament gratuïtes. A l'aparcament que hi ha al carrer Mossèn Manyà, amb un centenar de places, se n'afegirà a final d'agost un altre de 130 places, situat entre els carrers Mossèn Manyà i Enric d'Ossó. Es tracta d'una actuació que impulsa l'Ajuntament de Tortosa i que es finança a través del fons estatal d'inversió local (FEIL), i representa una inversió de 365.298 euros. Segons va explicar l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, que ahir va visitar les obres, el nou aparcament no es fa amb l'objectiu que substitueixi el que ja existeix actualment en aquest barri (al solar que és propietat del Col·legi d'Arquitectes), sinó que els pròxims dos anys conviuran els dos aparcaments en superfície, i quan s'urbanitze el solar del Col·legi d'Arquitectes s'habilitaran més places d'aparcament a continuació de les que l'empresa Servidel està construint ara.

L'aparcament ocupa una superfície de 2.925 metres quadrats i la seua situació permetrà reduir els problemes de mobilitat i d'aparcament que afecten Tortosa. «El problema dels aparcaments s'ha de resoldre amb aparcaments subterranis, però també és necessari fer-ne en superfície», va dir Bel. De fet, aquest projecte forma part d'un pla d'aparcaments que impulsa l'Ajuntament de Tortosa i en què es preveu la construcció d'un altre aparcament gratuït i en superfície a Ferreries, més quatre aparcaments subterranis.

A més de l'aparcament, l'obra del Temple inclou la construcció d'un carril bici que connectarà el passeig de Ribera amb el carrer Ferran d'Aragó. Aquest carril bici discorrerà en paral·lel a l'aparcament i tindrà una longitud de 710 metres. Des del carrer Ferran d'Aragó, el carril bici connectarà amb el que es fa al portals Ciutat Centre i Nord (per la vora del canal). L'aparcament i el carril bici formaran part de les primeres obres del FEIL que enllestirà Tortosa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Gastronomia catalana, la que ho aprofita tot

Barcelona
Joan (Nani) Mora
Cap de l’oposició d’ERC a Sant Andreu de Llavaneres

“Veiem com tot el que tenia la marca d’ERC s’està aturant”

Sant Andreu de Llavaneres
ADMINISTRACIONS

El Maresme se sent exclòs del pla de barris

MATARÓ
ciència

Asfalt autoregeneratiu i altres avenços tecnològics per a més seguretat a les vies

Tarragona
gastronomia

Cinc restaurants, un menjador escolar i dues escoles de cuina, a l’Slow Food

sant sadurní d’anoia

Un pèsol per col·locar

sant andreu de llavaneres
Societat

Es presentarà una moció al ple per parlar de l’alberg de Badalona

Badalona
ADMINISTRACIONS

L’Ajuntament de Lleida serà part en la causa dels robatoris a l’Horta

LLEIDA
societat

Els càmpings de la Costa Brava, principal allotjament turístic català

roses