Salut

El govern invertirà 400.000 euros en una llar per a persones amb discapacitat

El govern de la Generalitat va aprovar ahir destinar 400.000 euros a la construcció d'una llar residència per a persones amb discapacitat intel·lectual a Amposta, una iniciativa que promou l'associació de famílies amb disminuïts psíquics del Montsià (Apasa). Aquesta subvenció es distribuirà amb càrrec als 61.965.893 euros traspassats a Catalunya a compte del fons estatal per a obres de creació i millora de la xarxa d'atenció a la dependència.

El futur equipament, que s'emplaçarà al carrer Poblenou d'Amposta, oferirà dotze places residencials. La seva construcció s'emmarca en la programació territorial fins al 2012 elaborada pel Departament d'Acció Social i Ciutadania, que preveu la creació de 210 places per a persones amb discapacitat psíquica a les Terres de l'Ebre.

L'associació Apasa  és una entitat privada d'iniciativa social que gestiona 51 places públiques de taller ocupacional, 12 places d'atenció especialitzada per a persones amb discapacitat psíquica profunda i 15 places de llar residència. L'objectiu de l'associació és millorar la qualitat de vida i l'atenció de les persones amb discapacitat intel·lectual, així com de les seues famílies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.