Salut

Sanitat manté l'alerta per la calor

Les zones climatològiques de Cofrents, Xàtiva i Ontinyent continuaran registrant hui i demà temperatures que poden arribar als 38º

La Conselleria de Sanitat manté per a hui i demà l'alerta taronja —nivell d'alerta alt— en les zones climatològiques 14, 17 i 18 davant les previsions del Centre d'Estudis Ambientals del Mediterrani (CEAM), que ha informat que en algunes poblacions d'aquestes àrees, a què pertanyen Cofrents, Xàtiva i Ontinyent, les temperatures poden arribar als 38º.

La situació no es correspon amb una onada de calor, segons ha manifestat la Conselleria de Sanitat, però aquesta ha considerat oportú reforçar les actuacions preventives sobre els grups de risc: xiquets menors de cinc anys, majors de 65 anys, persones molt obeses o amb una activitat que requereix bastant esforç físic i persones malaltes o que prenen determinats medicaments.

Les mesures generals de protecció recomanades són prendre abundants líquids, aportar sals minerals al cos, menjar petites quantitats d'aliment, usar roba fina, no ajustada i de colors clars, usar protecció per als raigs solars, evitar esforços físics, utilitzar l'aire condicionat, planejar les activitats en hores de menor temperatura i no deixar ningú en l'interior de cotxes al sol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]