Salut

TORTOSA

Acampada dels treballadors de l'hospital

La junta de personal de l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa ha convocat una acampada de protesta per dimecres que ve a la plaça de l'Ajuntament. Els treballadors del Verge de la Cinta proposen a tot el personal sanitari de les Terres de l'Ebre que se sumen a l'acció reivindicativa, que durarà de les vuit del matí a les deu del vespre. També reclamen que els usuaris s'afegisquen a les protestes contra la retallada al Verge de la Cinta i als centres d'assistència primària, alguns dels quals tancaran a les nits i els festius a partir de l'1 de juliol, com és el cas del de Sant Jaume d'Enveja. Durant l'acampada el personal del Verge de la Cinta organitzarà grups que repartiran informació als ciutadans sobre les mesures que s'emprendran a les Terres de l'Ebre.

Tot i que en principi la junta de personal del Verge de la Cinta va decidir suspendre les mobilitzacions fins al setembre, ara han acordat reprendre-les “perquè la situació és insostenible”, segons el sindicat CATAC. Així hi haurà accions de protesta tots els dimecres i no es descarta fer acampades en altres poblacions. Per la seua banda, el Departament de Salut concretarà dimecres que ve com afecta la retallada pressupostària al Verge de la Cinta i a l'atenció primària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.