Salut

AFA Albaida commemora el Dia Mundia d'Alzheimer

El 21 de setembre les 32 associacions de familiars amb aquesta malaltia del País Valencià faran una solta de globus de color verd

AFA Albaida - AFMAVA realitzarà la soltada de globus el dilluns 23 de setembre, a les 12 hores, junt amb els usuaris, familiars, representants polítics i població en general. Durant l'acte es farà lectura pública del Manifest de la Federació, que baix el títol “Alzheimer. Qüestió d'Estat”, fa un crida a la població i a les Administracions perquè entre tots fem possible una Política d'Estat d'Alzheimer.

També s'aprofitarà la commemoració del Dia Mundial, per a intensificar la campanya de sensibilització llançada per FEVAFA amb el suport de totes les associacions i l'aval de la Conselleria de Sanitat. L'objectiu és informar a la població que “frenar l' Alzheimer comença per reconéixer la malaltia a temps”.

A més de totes les activitats programades per les AFAS destacar que la Federació lliurarà els seus reconeixements a favor de les Persones amb Alzheimer de l'any 2013. L'acte es realitzarà el 21 de setembre a València, al saló d'actes del Col·legi Oficial de Psicòlegs a les 11hores.

Actes

Redacció

- DILLUNS 23: A les 12h Globotà i lectura del manifest, en la plaça de l'ajuntament d'Albaida

- DIMARTS 24: A les 10h. Taula Informativa al mercat municipal d'Albaida i recollida de donatius

- DIMECRES 25: A les 13h. Eucaristia en l'Ermita del Pilar

- DIJOUS 26: A les 16h. Actuació del grup de dances d'Albaida. En acabar, berenar en la Seu d'AFMAVA i inauguració de l'exposició de les obres realitzades pels usuaris en el taller d'Arteterapia.

A les 19h. Visita a les instal·lacions d'AFMAVA. Entrada lliure i gratuïta

-DIVENDRES 27: a les 12h Actuació de la rondalla “Els Marjalers” de la Safor en la seu d'AFMAVA



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.