Salut

Picassent aprova una moció contra el copagament dels dependents

La proposta ha estat aprovada amb els vost favorables dels socialistes i els ecovalencianistes

El Ple Municipal d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta, ha aprovat una moció on se sol·licita la derogació del nou copagament a discapacitats i dependents.

Es tracta d'una moció defensada pel regidor de Benestar Social d'aquesta municipalitat, on s'assegura que moltes famílies no podran assumir l'elevat cost de les places en centres i residències i s'agreujaran les situacions de desigualtat.

De fet, una vintena de famílies de Picassent ja estan patint en carn pròpia aquesta situació i no es descarta que amb l'entrada en vigor des del passat mes de gener, hi haurà més persones afectades.

No es descarta però, que l'Ajuntament estudie atorgar algun tipus d'ajuda a aquestes famílies afectades, perquè puguen continuar endavant amb la situació que tenen plantejada.

Per altre cantó, l'alcaldessa de la vila, Conxa García, en qualitat de portaveu del grup socialista davant la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, ha presentat també una moció semblant perquè s'aprove la sol·licitud de retirada d'aquest decret.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia