ANTONI SOLÀ

ALCALDE DE SANTA COLOMA DE FARNERS

«Calculem que tot plegat ens costarà uns 120.000 euros»

«Han quantificat el cost que els representarà la nevada?
- «De moment, entre les màquines per treure neu i arreglar camins forestals ja hem gastat 60.000 euros, però amb la feina que queda per fer els tècnics han calculat que tot plegat ens costarà uns 120.000.»
- Com valora l'actitud de les administracions?
- «Hi ha hagut una manca d'informació i previsió. Que l'Ajuntament de Santa Coloma hagi hagut de netejar la carretera fins la rotonda d'Anglès és que alguna cosa no ha acabat de rutllar.»
- I de Fecsa-Endesa?
-«S'han trobat totalment desbordats i espero que a partir d'ara n'aprenguin. Fecsa no va donar les informacions correctes. Quan en donaven eren contradictòries i anunciaven previsions que després incomplien. I al final, simplement van deixar de donar cap informació. Crec que ara és el moment d'asseure's amb el cap fred, valorar els fets i treballar perquè no es repeteixin.»
- I amb la MAT creu que hagués estat el mateix?
- «La MAT no té res a veure amb el que va passar. Aquí han caigut torres amb males condicions i punt. No ha estat cap cas de sobrecàrrega.»
- I els boscos, com han quedat?
- «Calculem que de Santa Coloma s'ha vist afectada un 30 per cent de la massa forestal, entre boscos de propietat municipal i de particulars.»


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.