Educació

Albal exigix la reforma de dos col·legis públics

La comunitat educativa albalenca, junt amb l'Ajuntament, han exigit a la Conselleria d'Educació la reforma dels col·legis públics Sant Blai i Joan Esteve, per la seua antiguitat i falta de condicions adequades per a l'activitat docent, una reivindicació que ve ja de lluny, des de novembre del 2007.

Representants de les associacions de mares i pares d'alumnes dels quatre col·legis públics de la població han acudit, acompanyades de l'alcalde, Ramón Marí, i el regidor Josep Jesús Sánchez Galán, a la Conselleria d'Educació, per entregar un escrit avalat amb més de 1.200 firmes, en el que s'exigix una reunió urgent amb la directora general de Règim Econòmic, a fi de reprendre les conversacions per a elaborar un calendari d'actuacions encaminades a remodelar els dos col·legis més antics de la població, el Sant Blai, amb més de 80 anys, i el Juan Esteve, amb més de 30.

Aquestos dos centres, a pesar de les reparacions i millores realitzades per l'Ajuntament, no reunixen les condicions adequades per a un ensenyament de qualitat ni complixen els paràmetres exigibles en l'actualitat.

Esta iniciativa es produïx després d'un acord del Consell Escolar Municipal i d'haver-se constatat la falta de resposta de la Conselleria d'Educació a tres escrits consecutius de l'Ajuntament, enviats des de novembre del 2009 a març del 2010, per a sol·licitar una reunió al respecte.

Davant del que es considera passivitat de la Conselleria, s'ha acordat iniciar una sèrie d'accions per a aconseguir solucionar les deficiències, tant estructurals com d'instal·lacions d'estos dos centres educatius de Primària, a fi que els escolars dels col·legis Sant Blai i Joan Esteve tinguen una educació de qualitat, igual que els d'altres centres docents de la població.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.