Educació

La tornada a l'escola suposa una despesa de 847 euros per alumne a les Balears

El govern balear proposa a les famílies que revisin la roba i el material de l'any passat per reutilitzar-los al màxim possible

Un any més torna a començar el curs escolar i amb aquest l'augment de les despeses familiars. Es calcula que enguany la tornada a l'escola, a les Illes Balears, costarà una mitjana de 847 euros per alumne, un 5,47% més que el 2009. Són les dades facilitades avui per la direcció general de Consum de la Conselleria de Salut i Consum, que aconsella reduir la despesa portant a terme “uns hàbits de consum responsable”, que resumeix en deu “consells senzills”. Segons el comunicat, cal revisar la roba i el material del curs passat, per reutilitzar-los; comprar material fabricat a la localitat o en llocs propers i amb el mínim envàs i embalatge, informar-se de les ajudes que ofereix el govern balear, no precipitar-se a l'hora de comprar el material escolar, comparar en els diferents establiments fins a trobar els productes amb la millor qualitat-preu, reutilitzar els llibres dels germans grans, planificar les compres amb antelació i informar-se del termini de devolució del material en cas de trobar-hi alguna anomalia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.