Educació

Els instituts de Tortosa també es mobilitzen

Les protestes es repetiran cada dimecres en centres de tot l'Ebre

L'institut Joaquim Bau i l'institut de Tortosa, els dos centres públics de secundària de la capital del Baix Ebre, s'han sumat aquesta setmana a les mobilitzacions en contra de les retallades anunciades pel govern català. Així, bona part dels professors dels dos centres va sortir aquest dimecres al carrer per denunciar la política de tisorades en el sector de l'educació pública. Altres centres públics de l'Ebre han fet, aquests dies, accions de protesta, com ara l'institut i l'escola L'Assumpció de Deltebre; l'institut d'Ulldecona; l'escola de Miravet; l'escola Consol Ferré d'Amposta i l'escola de Ferreries, a Tortosa. Així, han penjat pancartes i s'han fet segudes i concentracions als patis, o als voltants del centre. A més, moltes d'aquestes activitats han tingut el suport dels alumnes i de les associacions de mares i pares.

En el cas dels instituts de Tortosa, els professors es van concentrar a les portes dels dos centres amb pancartes. A més, ahir a la tarda hi havia convocada una assemblea del sector docent al Joaquim Bau. Els professors recorden que ni els serveis públics ni els seus usuaris han provocat la crisi, i que altres agents socials són els que haurien de pagar els plats trencats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.