Educació

L'EPA de Eliana celebra la setmana de portes obertes

Cada any participen de les activitats del centre més de 800 persones entre les classes reglades i els tallers

El Centre Municipal de Formació de Personeu Adultes (FPA) de l'Eliana celebra aquesta setmana la seua jornada anual de portes obertes amb l'objectiu de donar a conèixer les seues activitats i fomentar la convivència dels més de 800 alumnes que formen l'escola.

Entre les activitats programades destaquen una exposició dels tallers de manualitats, la visita a la mostra “Retrats de la Belle Epoque” del Centre El Carmen de València, la realització de tallers de dibuix i pintura, ioga, pilates, tai-xi i Qi-Gong a l'aire lliure.

El divendres 3 de juny, dia gran de les jornades, el parc de la Pineda acollirà una taula de cites en les quatre llengües impartides pel centre (valencià, castellà, anglès i francès), la creació d'un trencadís comunitari i una mándala humana, coreografia realitzada pels alumnes dels tallers de dansa oriental del centre. A les 21 hores, i com colofó a la festa, tindrà lloc el tradicional sopar i ball d'alumnes, amb la participació de prop de 500 veïns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.