La Fundació UdG ofereix 116 títols de màster, postgrau i especialització per al curs vinent

La matriculació per a la formació continuada començarà dilluns que ve

Dels 116 estudis de formació continuada presentats ahir, la mateixa fundació va destacar diversos estudis nous. Per exemple, en el cas dels màsters, es van remarcar els d'estudis immobiliaris, acupuntura i moxibustió, osteopatia, homeopatia espagírica i psicoteràpia.

Pel que fa als postgraus, va destacar els de direcció de màrqueting i vendes a la petita i mitjana empresa, comerç i negocis internacionals, estratègies de màrqueting per a la gestió de l'empresa, protocol i relacions públiques, direcció de projectes i serveis de benestar i polítiques socials, teràpia de grup, discapacitat intel·lectual des de la perspectiva biopsicosocial i el de patologies en edificació.

Pel que fa a diplomes i cursos d'especialització, la Fundació UdG va destacar els de trastorns de conducta i discapacitat, il·lustració, seminari de casos clínics i pràctiques de tècniques psicoterapèutiques en el marc de la teoria del vincle afectiu i la psicologia psicodinàmica, el dibuix infantil com a eina diagnòstica i el SIG i salut.

Els preus dels màsters oscil·len entre els 2.000 euros (el més barat) i els 5.800 euros (el més car); pel que fa als postgraus, els preus oscil·len entre els 965 i els 3.600 euros, els diplomes, i entre els 640 i els 2.170, els cursos. Finalment, en els d'especialització, els diplomes oscil·len entre els 800 i els 3.853 euros, i els cursos, entre els 265 i els 1.100 euros.

Nova càtedra jurídica

La Universitat de Girona, Marcial Pons Editores, i Roca Junyent Advocats van constituir dimarts passat la nova càtedra de cultura jurídica. La càtedra, que tindrà la seu permanent a la Facultat de Dret, té l'objectiu de fomentar la recerca i la divulgació de la cultura jurídica des de l'àmbit local fins a l'internacional. Amb la creació de la càtedra de cultura jurídica ja són divuit les càtedres que la UdG té constituïdes.

Segons Jordi Ferrer Beltrán, que ha estat proposat com a director d'aquesta nova càtedra, aquesta «vol ser un referent social per a l'anàlisi dels problemes jurídics de l'actualitat».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
administracions

Mataró destinarà 20,5 milions a millorar equipaments i comprar habitatge

mataró
urbanisme

El nou carril bici d’Igualada rep un premi de mobilitat

IGUALADA
societat

Finançament a quatre bandes pel nou centre per a l’Associació Alzheimer de Tàrrega

tàrrega
tradicions

Publicat el videoclip de la festa major de Lleida

LLEIDA
MEDI AMBIENT

Parasiten figueres de moro per eradicar-les del Cap de Creus

EL PORT DE LA SELVA
urbanisme

Inicien l’asfaltatge de la rambla Catalunya de Barcelona

Barcelona

L’anella ciclista de Mataró, pendent d’un nou full de ruta

Mataró
transports

Retards a tot Rodalies per una avaria, unes obres i més robatori de cable

barcelona
societat

Nova edició del Festival de Murals i Art Rural de Penelles

Penelles