Educació

Tanca a Xàtiva l'escola de temps lliure

Han participat 85 xiquets i xiquetes entre 3 i 11 anys que han estat atesos per 7 becaris i monitors

A una setmana del començament del nou curs escolar, es tanca la tercera edició de l'Escola de temps lliure que s'ha desenvolupat al centre públic Gozalbes Vera d'aquesta localitat de la comarca de la Costera.

Els set becaris i monitors, han preparat una festa de disfresses com a darrera activitat d'aquesta proposta lúdica i educativa, que la municipalitat de Xàtiva desenvolupa durant els mesos de juliol i agost.

Han estat 60 dies en que un total de 85 joves d'entre 3 i 11 anys, han viscut un estiu farcit d'activitats culturals, experiències i moments lúdics, on s'ha barrejat la visita al castell, amb les excursions preparades, la lectura de contes, les representacions dramatitzades i un fum de noves propostes.

L'escola de temps lliure també ha previst moments de reforç, per als assistents que havien de preparar recuperacions durant els primers dies del mes de setembre.

En opinió de la directora d'aquesta iniciativa pedagògica, l'alumnat assistent ha quedat ben content de les activitats realitzades, així com els seus pares i tutors, que asseguren repetir en properes edicions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.