Educació

Impugnen les bases de la borsa de treball de l'Escola Infantil de l'Olleria

La normativa es contradiu en diverses ocasions i no compleixen els principis d'igualtat, mèrit i capacitat de manera objectiva

El Grup municipal Bloc - Compromís a l'Ajuntament de l'Olleria ha impugnat aquest matí (dimarts 24 de juliol) les bases que regulen la creació d'una borsa de treball d'educadors infantils per a l'Escola Infantil Municipal.

Per als valencianistes “les bases són anul·lables perquè no compleixen els principis d'igualtat, mèrit i capacitat de manera objectiva, s'atorga una puntuació desproporcionada a una entrevista totalment discrecional, no es valora l'experiència laboral, s'afavoreixen els expedients acadèmics amb nota baixa, penalitza haver treballat a la mateixa borsa o altres anteriors i causa indefensió als participants al proposar dos mesures diferents per a una mateixa situació.

Aquestes són les raons que han portat al síndic portaveu de Compromís per l'Olleria a demanar que “es procedisca a decretar l'anul·lació de les esmentades bases en els termes descrits.

Per als valencianistes “mesures com aquestes el que busquen és carregar-se l'escola pública creant un ambient de precarietat laboral i absent de qualsevol criteri educatiu. Ara resulta que les persones seleccionades no podran treballar més de mig any a l'escoleta, el que pot provocar que un xiquet que entre amb mig any al centre pot acabar als tres anys amb 5 educadores diferents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.