Educació

La Universitat d'Alacant crearà un punt per a assessorar sobre l'aplicació del Plurilingüisme

L'acord amb Escola Valenciana permetrà que els centres escolars de la demarcació puguen demanar informació sobre el decret de la Generalitat

També s'estudia la possibilitat d'articular diferents accions formatives en matèria lingüística per a mestres

La Universitat d'Alacant, a través de la Unitat d'Educació Multilingüe, crearà un punt d'assessorament als centres docents de la demarcació per a l'aplicació del decret de plurilingüisme de la Generalitat que es va aprovar el passat mes d'agost i que entra en vigor al gener.

L'acord és el resultat d'una reunió mantinguda al campus entre el rector, Manuel Palomar, i el president d'Escola Valenciana, Vicent Moreno, i diversos membres dels respectius equips, per tal d'establir noves sinergies de treball en comú.

Un altre dels punts abordats en la reunió ha sigut la possibilitat d'articular distintes accions formatives en matèria lingüística per a mestres, a partir dels cursos d'estiu que ofereix la Universitat d'Alacant tant al campus com a les diferents comarques meridionals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.