Educació

L'ajuntament de Paiporta deixa sense psicopedagogs dues escoles de la vila

El treball del curs es pot veure afectat per la desídia del regidor d'Educació

En el mes de desembre Compromís ja va denunciar que la baixa per maternitat d'una psicòloga del gabinet psicopedagògic municipal estava sense substituir i va passar més d'un mes sense cobrir i no es féu fins que aquesta formació política fes la corresponent denúncia. Aleshores va ser quan l'Ajuntament va contractar a una psicòloga de la bossa de treball municipal.

Des del dia 29 de març, els col·legis Jaume I i La Immaculada, tornen a estar sense atenció del Gabinet Psicopedagògic Municipal ja que la treballadora que estava de baixa maternal ha demanat, en temps i forma, el permís de lactància que durarà fins el 6 de maig però l'Ajuntament no allargarà el contracte de la seua substituta.

Pep Val, regidor de Compromís, acusa al regidor d'Educació “de falta de previsió i de despreocupació de les seues responsabilitats”. Cal recordar que la funció del Gabinet Psicopedagògic Municipal és molt important en les escoles de Paiporta i que “el treball d'un curs es fa perillar per la insensibilitat de l'equip de govern, més preocupat en estalviar en educació que atendre els problemes de la ciutadania”.

Val, qualifica la nova situació de “molt greu” ja que el regidor d'Educació demostra la seua ineptitud en l'administració de l'àrea en les qüestions més bàsiques.

Des de Compromís lamenten que l'equip de govern prioritze festejos i events i deixe sense cobrir temes educatius per solucionar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.