Educació

La Marea Verda dels Pares i Mares del CEIP Núm. 5 d'Aldaia es per les 2 unitats d'Infantil

L'acte reivindicatiu, coincideix aquest 25 d'abril amb els tancaments a molts centres educatius de tot l'Estat, contra la Llei Wert

Els pares i mares del CEIP Núm. 5 d'Aldaia s'han concentrat aquest dijous 25 d'abril a les portes del centre, en solidaritat amb la Marea Verda Estatal, contra la Llei Wert i, més concretament, per exigir a la Conselleria d'Educació el manteniment de les 2 unitats d'Infantil que perillen per l'arranjament escolar de cara a 2013-14, així com que es garantisquen les dues línies lingüístiques del centre, valencià i castellà.

L'acte reivindicatiu, promogut per l'AMPA del centre, ha tingut lloc a l'eixida dels escolars a les 17 hores i ha consistit en mostrar cartells de la Marea Verda, en què participa tota l'educació pública aquest dia.

En els cartells es podia llegir: “Escola Pública de Tots per a Tots. Aldaia”, “Educació Pública, sí. Llei Wert, No”, “L'AMPA CEIP Núm. 5 contra les retallades en educació”, “Volem les 2 unitats d'Infantil i les 2 línies: valencià i castellà”, etc.

A pesar de la pluja, la concentració ha comptat amb una nodrida participació. L'AMPA del CEIP Núm. 5 va encetar les seues mobilitzacions amb la massiva presentació d'instàncies, dirigides a la Consellera d'Educació, així com a la Inspecció Educativa de Zona i al Cap d'Inspecció, que van arribar a col·lapsar la finestreta única que posseeix l'ajuntament d'Aldaia.

D'altres accions, per tal d'obtindre una resposta oficial favorable per part de Conselleria, consisteixen actualment en la presentació de recursos de reposició, tant per part de l'AMPA, del Consell Escolar del centre i del Consell Escolar Municipal, com pels pares i mares a nivell individual.

Paral·lelament s'ha encetat una campanya de recollida massiva de signatures, oberta a tota la població, per tal de manifestar el descontent social amb aquesta mesura, que els pares i mares consideren a tota llum injusta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.