Cinc escoles i un institut nous començaran a funcionar el setembre vinent a la demarcació

A la Bisbal es posarà en marxa un CEIP amb un primer grup de P3

Al CEIP Puig de les Cadiretes de Llagostera s'hi traslladaran els alumnes del col·legi Nostra Senyora del Carme. A Cassà, el nou CEIP Aldric començarà al setembre amb les classes d'infantil, i al desembre s'hi afegiran les de primària. Les obres d'ampliació de l'IES de Celrà també estan acabades. Al Baix Empordà hi ha novetats destacables. La principal és que, al setembre, a la Bisbal s'obrirà una escola amb un grup de P3. Inicialment, aquest grup s'engegarà a les escoles velles, i el curs següent els grups de P3 i P4 s'emplaçaran en mòduls prefabricats a la zona on es construirà la tercera escola pública. El nou CEIP Pedra Blanca de la Pera, que inicialment havia d'estrenar-se al setembre, va entrar en funcionament l'abril passat. I una situació molt semblant va passar amb una part de l'ampliació del CEIP Torras Jonama de Mont-ras. El nou CEIP Ardenya de Sant Feliu de Guíxols s'obrirà a finals d'aquest any o a principi del vinent. Les obres de construcció del CEIP L'Esculapi, a l'Escala, i del CEIP de Sils van a bon ritme i tot fa pensar que s'obriran al setembre.

Múltiples obres a Girona

dani vilà

Les reivindicades obres d'ampliació de l'escola Annexa de Girona s'han iniciat finalment aquest estiu, i actualment el pati del centre està ocupat literalment per màquines i camions que s'encarreguen de l'obra. Es tracta d'un projecte molt ambiciós, ja que suposa una inversió superior als 3 milions d'euros i servirà per construir dos edificis nous al centre. L'un es fa a l'entrada del pati, s'hi situaran diverses aules. L'altre edifici ocuparà el lloc on hi havia una ala de l'edifici en desús, i consistirà en una sala polivalent i gimnàs. Una de les preocupacions és veure com es podran fer compatibles les obres d'aquests edificis amb el desenvolupament de les classes quan comenci el curs a partir del setembre. Educació també ha posat més mòduls a les escoles Pericot, El Bosc de la Pabordia i Domeny. Precisament, es preveu que comencin els treballs previs del nou edifici de l'escola Domeny. L'Ajuntament inverteix un milió del pla de Zapatero a canviar finestres i millores energètiques als centres Cassià Costal, Font de l'Abella, Font de la Pólvora, Vila-roja i Carme Auguet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Tornen les malalties victorianes

Londres

El romanticisme de l’espàrrec

Gavà
CRÒNICA

El futbol no s’acaba al minut 90

Olot

Un poemari que reflexiona sobre la vida i la poesia

Olot

Comença l’espectacle

Barcelona
VIDRERES

Tres grans illes de contenidors als accessos d’Aiguaviva Parc

VIDRERES
Equipaments

Reclamen a Collboni un casal d’avis als jardins de Pedralbes

Barcelona
Patrimoni

Jornades sobre el monestir de Sant Jeroni de la Vall d’Hebron

Barcelona
Urbanisme

Obre el primer tram d’un carril bici a la travessera de les Corts

Barcelona