Educació

La Fundació beca a Dublín les dues alumnes amb millor expedient del Campus d'Ontinyent

El president de la FUCO destaca que l'ajuda premia l'esforç dels estudiants i demostra que estudiar a Ontinyent té avantatge

La Fundació Campus Ontinyent ha becat per segon any consecutiu les dues millors estudiants del curs 2011/2012 del Campus d'Ontinyent de la Universitat de València.

Es tracta d'una beca per cada grau que s'imparteix al Campus ontinyentí: una per al grau de Magisteri infantil, on la becada ha estat Ester Morant García, de Ròtova i l'altra per al grau de Finances i Comptabilitat, lliurat a Rosario Micó Bartolomé, d'Ontinyent.

Les beques tenen una quantia de 1.500 euros que van destinats a sufragar els costos de la matrícula d'un curs intensiu d'anglès de tres setmanes de durada a la Dublin City University (DCU), a Irlanda. L'ajuda inclou la inscripció al curs, els vols d'anada i tornada a Dublín i l'allotjament amb una família irlandesa.

Ester Morant, una de les beneficiades per aquest premi a l'esforç acadèmic, ha volgut agrair i destacar el repte que suposa “oferir aquest tipus de beques hui en dia”. Morant, de trenta tres anys i mare d'un nen, forma part de la primera promoció de graduats en Magisteri Infantil a Ontinyent. “Vindre a estudiar a Ontinyent ha sigut un avantatge”, ha explicat, “tant per la proximitat de la Universitat com per la familiaritat del professorat i de la gent, que fan molt gratificant l'experiència d'estudiar a Ontinyent”. “He estat molt a gust”, ha conclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.