Educació

Picassent premia el rendiment acadèmic de 19 alumnes de la vila

El reconeixement al treball de tot un curs, el rendiment acadèmic i l'afany de superació han tingut premi

La fi del curs ha arribat i amb premi, per a 19 alumnes del municipi. I és que tot esforç té la seua recompensa. L'Ajuntament va fer entrega dels premis al rendiment acadèmic durant el curs 2013-2014.

Asseguts a les butaques del saló de plens, els alumnes es mostraren molt entusiasmats i satisfets en el moment de rebre el diploma acreditatiu i un obsequi de l'Ajuntament de les mans de la regidora d'Educació, Belen Bernat, i l'alcaldessa de Picassent, Conxa Garcia, qui va animar els joves estudiants a començar una nova etapa amb el mateix esforç i dedicació com ho han fet fins ara.

A l'acte també van estar presents les directores dels 3 centres educatius públics del municipi, Puri Herrero, del CEIP Sant Ignasi de Loiola; Xaro Ramos, del CEIP Príncep d'Espanya i Marta Espí, del CEIP Mare de Déu de Vallivana, per acompanyar l'alumnat i les seues famílies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.