Educació

L'Olleria acull una seu universitària de la UPV

La societat civil, econòmica i política d ela comarca ha subratllat la bondat de l'obertura d'aquesta nova infraestructura

  • l'Alcalde i el rector signen el 'Conveni Marc de Col·laboració Institucional' . EL PUNT AVUI.
  • VÍDEO: Informació gràfica de l'acte d'obertura d ela seu universitària.

Aquesta setmana ha tingut lloc la Inauguració de la Seu Universitària del Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València a l'Olleria. L'Acte, que ha estat presidit per José Vidal Oltra, alcalde de la població, Francisco Mora Más, Rector Magnífic de la Universitat Politècnica de València, Àngels Pellicer Lloret, Sotsdirectora General d'Universitats, Estudis Superiors i Ciència i per la directora del Campus d'Alcoi de la UPV, Georgina Blanes Nadal i al qual han assistit, juntament amb la Corporació Municipal, alcaldes en representació de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida i de la Mancomunitat de l'Alcoià i El Comtat , així com representes empresarials, d'entitats financeres i d'associacions socials de la comarca.

Amb la inauguració dels locals es va donar a conèixer el treball que s'està realitzant per dotar esta Seu d'una programació d'activitats compacta i que es donarà a conèixer al setembre.

Des de la rehabilitació de la casa Santonja, els actes més representatius i importants de la l'Olleria s'han celebrat en aquest saló noble de la casa - palau dels Marau, per això la municipalitat de l'Olleria va oferir-la per instal·lar la Seu Universitària. Esta Seu permetrà aprofitar les sinergies supra comarcals entre la universitat i la indústria per convertir-lo en el motor impulsor de la recuperació econòmica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]