Educació

Compromís per Paiporta exigeix la construcció de l'escola Rosa Serrano

El centre torna a començar un curs en barracons i suma huit anys en situació precària

Compromís per Paiporta ha lamentat hui que l'inici de curs torne a estar marcat per l'existència de barracons en el municipi. Són ja 8 anys els que els xiquets i xiquetes del col·legi Rosa Serrano estan en una situació precària, sense un centre digne i des de fa anys donant classe en barracons.

Enguany, a la precarietat del centre, i amb l'avançament del curs escolar, s'afegeix la calor que ha de suportar l'alumnat i personal docentdegut a les altes temperatures d'aquests dies.

Des del grup Compromís han recordat que Fabra va prometre en la seua visita a Paiporta en el mes de març que abans de l'estiu estaria licitada la construcció del col·legi Rosa Serrano. “L'estiu ha passat, el nou curs ha començat i la licitació continua sent fum” ha declarat el regidor de Compromís per Paiporta Pep Val.

Hui alguns pares i mares del centre, reclamaven la seua construcció a través de les xarxes socials i la pàgina del facebook municipal. Com és habitual la resposta de l'Ajuntament ha sigut que “la licitació és qüestió de dies”. “El que mai concreten és ni quin dia serà, ni l'estiu de quin any estarà construït” ha lamentat Val.

Així, el regidor de Compromís, ha assenyalat que “són ja molts anys de mentides i falses promeses, molts anys jugant amb els xiquets i xiquetes i l'esperança dels seus pares i mares”.

Per això, des de Compromís exigeixen la immediata licitació i construcció del col·legi Rosa Serrano de Paiporta i l'assumpció de responsabilitats per part del regidor d'educació, qui fa uns anys manifestà que deixaria la seua acta si en Paiporta eixia la primera generació barracó. “Desgraciadament, la primera generació barracó ja la tenim”, ha manifestat Val.

Lluir palmito

Pere Rossell

A l'alcalde d'aquesta vila de la comarca de l'Horta no l'importa ja res del que demanen els seus administrats. El seu objectiu el té cobert i l'ego més que satisfet després dels anys que porta com a primer munícep.

Si això li afiges que pot llluir “entrades” a “TeleRita” i pontificar sobre el bé, el mal i el regular del que passa a tot l'ample d ela geografia peninsular i, de pas, advertir del mal que han d e morir els socialistes, doncs, ja ho té tot fet.

L'alcalde d'aquesta vila, només pensa a engomar-se els cabells, a que el maquillen per sortir a la pantalla i, d ela resta, si fa fred que es compren un abric i si tenen calor, que endollen el ventilador.

“Il cavaliere” està de tornada de tot i pensa que el seu president en cap (Mariano) li arreglarà la pataqueta per procurar seguir manant en el seu poble.

Ell no sap que hi ha gent, que està entestada en que això no es puga fer realitat, però mentrestant al Rosa Serrano passaran en contenidors escolars un altre any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia