Set camins escolars a Palafrugell

Amb el començament de curs escolar s'ha posat en marxa, per segon any consecutiu, el servei Camins escolars, a través del qual es facilita l'arribada a peu a l'escola i la tornada a casa als alumnes que, per diferents motius, el desplaçament pot suposar-los una dificultat, com ara la incompatibilitat d'horaris familiars o bé la distància física entre el domicili i el centre escolar.

Per aquest curs s'han ampliat de quatre fins a set les rutes dissenyades d'accés dels nens i les nenes a l'escola. Amb la incorporació del CIP Torres Jonama, ja són tres els centres que ofereixen el servei, juntament amb el CIP Barceló i Matas i el CIP Carrilet. El projecte és una iniciativa conjunta de l'Ajuntament de Palafrugell (àrea d'Educació i àrea de Seguretat Ciutadana) dels tres centres escolars i de les AMPA d'aquestes escoles.

Els camins escolars són uns itineraris que presenten una senyalització de reforç horitzontal i vertical, així com la presència d'una persona acompanyant en cada ruta.

Ajuda d'un monitor

Aquest monitor fa tot el recorregut tant a l'hora d'entrada de l'escola, al matí, com de sortida, a la tarda. A aquest servei hi poden accedir els nens i nenes de les escoles participants dels cursos de P-5 fins a 6è de primària.

Alhora, la iniciativa vol incidir en la millora de la mobilitat al municipi, fent disminuir el trànsit rodat i fent també una especial incidència en les entrades i sortides als centres escolars.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona
enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre
infraestructures

Més carrers amb plataforma única tot i el revés judicial de Borrell

barcelona

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat