Educació

Es presenta a Picassent l'oferta formativa de l'EPA per al curs vinent

Les activitats començaran el proper mes de setembre i abraçarà cinc grans àrees

El Centre de Formació de Persones Adultes obrirà, a partir del mes de setembre, les seues portes per encetar el curs 2015-2016.

Un curs amb una oferta variada i de formació en 5 grans àrees: Formació Bàsica (Alfabetització, Postalfabetització, Neolectors i Bàsica), GES ( Graduat Educació Secundària), Accés a altres titulacions, com ara als cicles formatius de grau superior i accés a la Universitat per als majors de 25 anys, una variada oferta de cursos, entre els que destaquen l'aprenentatge de diverses llengües com ara l'anglés, l'alemany o el francés, i un bon grapat de tallers, com ioga, taitxí, ball, pintura, patchwork, massatge oriental, massatge terapèutic i fotografia.

Les dates generals de matriculació seran del 4 al 15 de setembre, (excepte el dia 8 que és festiu), en horari de 18 a 21 hores.

El divendres, 4 de setembre, només hi haurà matrícula per als cursos d'anglés i d'alemany.

La resta de programes, serà a partir del dilluns, 7 de setembre. I dijous, 10 setembre es podrà realitzar la matrícula per a l'accés als Cicles Formatius i PAU (Proves d'Accés a la Universitat per als majors 25 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia