Educació

Paiporta s'adherirà al programa #XarxaLlibres amb 90.000 euros

Les ajudes es cobraran a partir de novembre i nentre acaben de tancar-se tots els acords pertinents, es recomana a les famílies que guarden tots els tiquets i factures de la compra

L'Ajuntament de Paiporta s'adherirà al programa #XarxaLlibres impulsat per la Generalitat Valenciana per a donar fins a 200 euros en ajudes a tots els i les alumnes d'educació Primària, Secundària i Formació Professional Bàsica. En total, el consistori destinarà aproximadament 90.000 euros per als vora 2.700 estudiants que hi ha a la localitat.

Els detalls del pla i les passes a seguir per a cobrar les ajudes, a les que podran accedir totes les famílies, encara estan per determinar. Pel moment, es recomana a les famílies que guarden els tiquets i les factures de la compra de llibres, independentment d'on els hagen adquirit.

Segons ha explicat la conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, en breu es tancaran tots els acords pertinents entre les administracions implicades per a portar a terme el pla #XarxaLlibres.

Les ajudes començaran a cobrar-se a partir del mes de novembre. Cada alumne podrà accedir a una ajuda de fins a 200 euros.

En un primer moment, l'ajuda serà de fins a 100 euros presentant a l'ajuntament els tiquets o les factures de la compra de llibres. Al finalitzar el curs, els alumnes hauran de tornar els llibres en bon estat als centres educatius per a rebre fins a 100 euros més. Els llibres podran ser reutilitzats de manera gratuïta pels alumnes del següent curs. La Generalitat ha anunciat que destinarà 100 milions d'euros en total.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia