Comencen les obres de l'AP-7 a Girona

Acesa va anunciar ahir l'adjudicació de les obres d'ampliació de l'autopista en la ronda de circumval·lació de Girona, entre Fornells de la Selva i Vilademuls, i que servirà també com a desdoblament de l'N-II en aquest tram. La companyia ha dividit els treballs en dos trams, que executaran constructores diferents. El primer serà de Fornells a Sarrià de Ter, que farà l'UTE Dragados-Copisa; mentre que el segon anirà de Sarrià a Vilademuls i el construirà Comsa.

De fet, i segons ha explicat Acesa, les obres comencen ja avui mateix, si bé durant aquestes primeres setmanes es faran només treballs previs que no afectaran la circulació ni obligaran a reduir la velocitat dels vehicles. Aquest pas es preveu que es farà a partir de mitjan maig, quan ja es posarà tota la senyalització de les obres perquè els treballs seran més intensos. Inicialment, però, els operaris treballaran sobretot a l'exterior de la calçada i als viaductes que s'hagin d'eixamplar, per evitar possibles afectacions a l'estiu, que és quan més trànsit hi ha a l'AP-7.

En tot cas, les obres duraran 21 mesos, i s'afegiran a les que ja s'estan fent als trams entre Maçanet i Fornells, i entre Vilademuls i la Jonquera. Ara només faltarà adjudicar els nous enllaços del tram de Girona a Fornells, Vilademuls i Sant Gregori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Alerta per pluges fortes a la Garrotxa i la Selva

girona

La Creu Roja detecta un estancament en l’entrada d’usuaris vulnerables

Tarragona
GIRONA / CASSÀ DE LA SELVA

CCOO denuncia que l’ICAM dona l’alta laboral en processos de recuperació

GIRONA

Primeres actuacions del pla per millorar la seguretat i la integració de les rieres

Terrassa

S’inicien les obres per convertir La Torre en un equipament públic municipal

ripoll
Societat

El comerç serà l’element central de la Festa Modernista de Reus

Reus

Minut de silenci pel veí assassinat a l’Afganistan per part d’Estat Islàmic

girona

400.000 persones han visitat la 69a edició de Temps de Flors

girona
societat

Detenen l’autor d’un robatori violent comès en un habitatge d’Empuriabrava

castelló d’empúries