Societat

torredembarra

Acord per un parc de patinatge provisional

L'Ajuntament adaptarà una part del pàrquing de Mañé i Flaquer per als patinadors mentre no s'amplia el parc

L'Ajuntament de Torredembarra i els joves aficionats al patinatge al municipi han arribat finalment a un acord per habilitar un espai adequat per a la pràctica d'aquest esport. Finalment, el govern municipal s'ha compromès a cedir provisionalment una part del pàrquing de Mañé i Flaquer, situat a l'entrada del nucli antic, perquè funcioni com a parc de patinatge mentre el consistori no pot executar l'ampliació definitiva de l'equipament. En el pressupost municipal per aquest any, de fet, ja es preveu una partida per a l'ampliació del parc, però l'estiu passat l'alcalde, Daniel Masagué, va reconèixer que l'execució del projecte havia quedat descartada per aquest any a causa del seu elevat cost.

En una trobada feta la setmana passada, la coordinadora Skate Torredembarra va plantejar la possibilitat que s'habiliti un espai provisional mentre el consistori aconsegueix els fons necessaris per al parc de patinatge definitiu. Segons la proposta de la coordinadora, que ha estat acceptada pel govern municipal, l'Ajuntament tan sols s'haurà de fer càrrec de delimitar i il·luminar l'espai provisional i de traslladar-hi els mòduls que ja hi ha en funcionament al parc actual. Els patinadors, per la seva banda, s'encarregaran d'adquirir el mobiliari urbà que hi falti.

La coordinadora va celebrar dissabte passat una jornada reivindicativa al davant de l'ajuntament de Torredembarra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.