Societat

Agredolça nit per als Freixa entre Madrid i Barcelona

Les nits de la Michelin poden resultar agredolces de gust, encara que per a Ramon Freixa va ser ahir més important el dolç que l'agre. Va obtenir la seva segona estrella de distinció en només un any i mig de temps. El seu restaurant de Madrid ha pujat com l'escuma. Tot i la seva marxa de Barcelona, la cuina catalana està d'enhorabona. Freixa es va traslladar a Madrid l'any passat amb el Ramón Freixa Madrid, situat a l'hotel Selenza,i va fer bingo amb la primera estrella.

Ara li acaben de donar la segona, com ja se sospitava. El cuiner, que se sent perfectament integrat a la ciutat, era ahir a la festa de Sant Sebastià, convidat per Michelin, i estava més que feliç. La part trista és la pèrdua del guardó que ostentava el restaurant Freixa Tradició de Barcelona, que regenta el pare del cuiner, i on ha après la màgia dels fogons.

Freixa assegurava: “És una estrella inesperada. Totalment, perquè fa només un any i mig que hi som. A més, a Madrid hi fem quasi exactament la mateixa cuina que creàvem a Barcelona”. A Freixa no li sap especialment greu haver perdut la de Barcelona perquè al Tradició fan la cuina de l'àvia de tota la vida i la Michelin premia, sobretot la innovació. El primer que va fer, ahir mateix, va ser trucar al seu equip de Madrid i a la família de Barcelona. Tots cuiners, és clar. Sembla que està embalat per aconseguir, ben aviat, la tercera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.